En klient
En kontaktperson
Et team

Mazanti-Andersen Korsø Jensen er den ældste advokatvirksomhed i Danmark. Virksomheden, som er grundlagt i 1853, er i dag organiseret som et advokatpartnerselskab. Virksomheden er i dag blandt de større advokatselskaber i Danmark med en ekspertise indenfor en række juridiske discipliner.

Partnerne og medarbejderne har fortsat det samme høje ambitionsniveau og store visioner for selskabet, som var tilfældet i de foregående generationer. Virksomhedens partnere og medarbejdere er velkvalificerede og i høj grad specialiseret på enkeltområder, men samtlige advokater har en generel forståelse for og indsigt i de centrale erhvervsretlige områder.

Virksomheden lægger vægt på en rettidig besvarelse af klienters henvendelser og på en professionel adfærd og fleksibilitet, således at partnere og medarbejdere er tilgængelige når klienter måtte have behov herfor.NYHEDER

02.06.2014 // Advokat Nicolai Jung indtræder som partner i advokatpartnerselskabet Mazanti-Andersen Korsø Jensen
Mazanti-Andersen, Korsø Jensen har indgået aftale om partnerskab med advokat Nicolai Jung. Nicolai Jung tiltræder den 15. juni 2014 og udtræder samtidig som partner i advokatpartnerselskabet Rønne & Lundgren.
Læs mere her >>


20.05.2014 // Gå-hjem-møde den 16. juni 2014 - miljøret
Implementering af nye EU-miljøregler og hæftelse for tidligere ejeres miljøansvar.
Læs mere her >>


20.05.2014 // Er jeres virksomhed klar til FAIF?
Virksomheder der er omfattet af lov om alternative investeringsfonde (”FAIF”) skal senest den 22. juli 2014 have indrettet deres virksomhed i overensstemmelse med FAIF og skal have indsendt ansøgning til Finanstilsynet.
Læs mere her >>


31.03.2014 // Juridisk Diskussionsklubs Karrieredag den 9.april 2014 – Mød Mazanti-Andersen, Korsø Jensen
Mazanti-Andersen Korsø Jensen deltager igen i år i Juridisk Diskussionsklubs Karrieredag, der afholdes for jurastuderende på Københavns Universitet i samarbejde med Det Juridiske Fakultet.
Læs mere her >>


26.03.2014 // Forslag til ny lov om erhvervsdrivende fonde
Erhvervs- og vækstministeren fremsatte den 12. marts 2014 et forslag til ny lov om erhvervsdrivende fonde. Lovforslaget indeholder en række ændrede regler, som gennemgås i artiklen.
Læs mere her >>

#1

Ansættelsesret  l   Bank- og finansieringsret  l   Ejendoms- og arveret  l   Entrepriseret  l   Fast ejendom  l   Forsikrings- og erstatningsret  l   Franchising, licensiering og distribution  l   Immaterialret  l   Insolvensret og rekonstruktion  l   Life science – Lægemiddel og biotek  l   IT og telekommunikation  l   Konkurrenceret i Danmark og i EU  l   Kontraktret  l   M&A - Virksomhedsoverdragelser  l   Markedsføringsret og forbrugerforhold  l   Miljøret og offentlig ret  l   Privatret  l   Regulatorisk og compliance  l   Selskabsret  l   Skat og moms  l   Transport-, shipping- og søret  l   Voldgifts- og retssager  l   Værdipapirlovgivning og børsret