En klient
En kontaktperson
Et team

Mazanti-Andersen Korsø Jensen er den ældste advokatvirksomhed i Danmark. Virksomheden, som er grundlagt i 1853, er i dag organiseret som et advokatpartnerselskab. Virksomheden er i dag blandt de større advokatselskaber i Danmark med en ekspertise indenfor en række juridiske discipliner.

Partnerne og medarbejderne har fortsat det samme høje ambitionsniveau og store visioner for selskabet, som var tilfældet i de foregående generationer. Virksomhedens partnere og medarbejdere er velkvalificerede og i høj grad specialiseret på enkeltområder, men samtlige advokater har en generel forståelse for og indsigt i de centrale erhvervsretlige områder.

Virksomheden lægger vægt på en rettidig besvarelse af klienters henvendelser og på en professionel adfærd og fleksibilitet, således at partnere og medarbejdere er tilgængelige når klienter måtte have behov herfor.NYHEDER

01.09.2014 // Vikarloven med kommentarer
Partner og advokat Anne Marie Abrahamsson har en meget betydelig viden om ansættelsesretlige forhold og rådgiver både internationale og danske klienter om juridiske problemer indenfor såvel ansættelsesret som kollektiv arbejdsret.

Denne viden har resulteret i endnu en bog fra Anne Maries hånd, ”Vikarloven med kommentarer”, der netop er udkommet på Karnovs forlag.
Bestil bogen og læs mere her >>


26.08.2014 // DHL stafet
i DHL stafetten mandag den 25 august deltog Firmaet med fire hold á hver 5 løbere
Læs mere her >>


25.08.2014 // Ironman Copenhagen 2014
I den netop afholdte KMD Ironman Copenhagen 2014 som fandt sted den 24. august deltog vor partner advokat Bjarke Sanbeck.
Læs mere her >>

#2

Ansættelsesret  l   Bank- og finansieringsret  l   Ejendoms- og arveret  l   Entrepriseret  l   Fast ejendom  l   Forsikrings- og erstatningsret  l   Franchising, licensiering og distribution  l   Immaterialret  l   Insolvensret og rekonstruktion  l   Life science – Lægemiddel og biotek  l   IT og telekommunikation  l   Konkurrenceret i Danmark og i EU  l   Kontraktret  l   M&A - Virksomhedsoverdragelser  l   Markedsføringsret og forbrugerforhold  l   Miljøret og offentlig ret  l   Privatret  l   Regulatorisk og compliance  l   Selskabsret  l   Skat og moms  l   Transport-, shipping- og søret  l   Voldgifts- og retssager  l   Værdipapirlovgivning og børsret